Ànima

Ànima Emprenedora

Si ho tens clar, cap trol et podrà aturar.

Ets idealista, però toques de peus a terra. Les teves idees mai es queden al bloc de notes de l’ordinador, sinó que les portes a terme fins al final, contra vent i marea. Com més gran sigui el repte, millor!

Al dia li falten hores, però tu aprofites cada minut del teu rellotge intel·ligent al màxim. Tens visió de futur, saps planificar, però també improvisar. Organitzes, dirigeixes, lideres, prens decisions, connectes talent, trobes recursos a sota les pedres, assumeixes riscos, cerques solucions, i ho fas tot amb un somriure d’orella a orella (diu la llegenda que mai has sortit amb mala cara en una autofoto; de fet, no tens massa temps per a autofotos).

La teva passió és contagiosa. Inspires i et deixes inspirar, aprens i ensenyes, ets pacient però també impetuós, la barreja perfecta de yin i yang, o, com a tu t’agrada dir, de Mac i PC.

Optimista de mena i gestor de comunitats en línia per vocació, sempre estàs configurant l’alineació perfecta per al teu equip, perquè ets conscient que, si vols arribar ben lluny, has de fer el camí amb la millor de les companyies possibles.

Gràcies a ànimes emprenedores com tu vam ser capaços d’organitzar els millors jocs olímpics de la història. I aviat serem capaços de poder desentendre’ns olímpicament de les pandèmies.

Citació preferida
“La feina ben feta no té fronteres.”

Altres ànimes emprenedores
Ermessenda de Carcassona, la dona amb més poder de la nostra història, va governar els comtats de Barcelona, Girona i Osona al segle XI.
Vicenç Ferrer va lluitar contra la pobresa a l’Índia creant 1.696 escoles, 4.978 associacions de dones, 17 hospitals i 30.000 habitatges per als més desfavorits.
Enric Bernat, amb un pal i un caramel, no només va aconseguir crear Chupa Chups, sinó que fins i tot va ajudar Johan Cruyff a deixar de fumar.