Ànima

Ànima Entusiasta

Impossible és l’única paraula que no surt al teu diccionari en línia.

Expert en convertir els somnis en apps, mai tens prou feina per no embarcar-te en un nou i apassionant projecte.

L’agenda et treu fum, el mòbil mai para de vibrar, i es diu que t’han hagut de crear un centre de dades particular només per aconseguir emmagatzemar tots els correus electrònics que reps cada dia.

Sempre jugues en equip, ets especialista en repartir joc i aconseguir que tothom faci pinya a les xarxes socials.

Amb una energia i una dopamina desbordants, davant del dubte i de les pors sempre respons de la mateixa manera: “Carpe Internet!”

Cada 23 d’abril, milions de persones omplen els carrers buscant la millor rosa i el millor llibre. Sens dubte, l’actitud davant la vida de les ànimes entusiastes com la teva és contagiosa. I aquest contagi massiu no provoca cap confinament, sinó tot el contrari: optimisme i èxits col·lectius.

Citació preferida
“Com més serem, més riurem.”

Altres ànimes entusiastes
Montserrat Caballé va posar els espectadors de tots els teatres d’òpera del món dempeus amb la seva llegendària veu de soprano i la seva energia inacabable.
Tortell Poltrona ha convertit el riure en una forma d’art, i amb Pallassos sense Fronteres ha aconseguit que l’alegria del circ arribi als racons del món on menys motius tenen per riure.
Marc Márquez no només és l’home més ràpid del món sobre dues rodes. També és l’home més entusiasta del món. Sobre dues rodes i en terra ferma.