Ànima

Ànima Innovadora

No predius el futur, el programes.

Per a tu, qualsevol problema té una solució. I qualsevol solució, una actualització. O dues. O tres. O les que facin falta! Perquè la perfecció no existeix i el camí per arribar-hi és el més apassionant de tots.

El passat és un banc de proves, i el present, el pas necessari per arribar a un futur ple de possibilitats. Un futur que avui tens al cap i que demà abocaràs al teclat.

Necessites com l’aire que respires nous projectes pels quals apassionar-te i donar el millor de tu. Saps que els límits s’han de travessar i que a l’èxit s’hi arriba estant lluny de la zona de confort i a prop de la zona wifi.

No tens por del què diran perquè l’única veu que escoltes és la del teu jo del futur, que t’anima a arribar allà on ningú ho ha fet abans i a explorar plataformes encara per descobrir.

Les persones com tu sou les ànimes innovadores, les que ens fan progressar com a societat, les que obriu el camí del demà i les que heu fet grans invents per a la felicitat com la crema cremada o, encara millor, la xarxa catalana.

Citació preferida
“Tot està per fer i tot és possible.”

Altres ànimes innovadores
Ramon Llull va preveure els ordinadors uns quants anys abans que Steve Jobs tastés la seva primera poma. Al segle XIII!
Narcís Monturiol va ser un dels pioners de la navegació submarina mundial i l’inventor del primer submarí propulsat amb vapor.
Rosalía ha creat un nou gènere musical amb la seva fusió de flamenc, trap i pop. Tra, tra!