Ànima

Ànima Intuïtiva

No creus en els tutorials; creus en tu mateix.

El teu olfacte no falla mai i ets capaç d’encertar amb els ulls tancats totes les creuetes dels bàners. I és que, sens dubte, tens un sisè sentit per prendre les millors decisions siguis on siguis. I un de setè, un de vuitè, un de novè i els que facin falta!

No et calen Google Maps ni brúixoles per saber quina ruta has d’escollir, perquè ets ben conscient que amb l’única ajuda del teu instint seràs capaç d’arribar a bon port.

Saps per experiència que la bona sort no ve sola, sinó que s’ha de perseguir amb l’esperit obert de bat a bat a tots els xats que la vida ofereix.

Tens la mà trencada en sortir-te sempre amb la teva. El teu secret? A l’hora de la veritat, saber escoltar la teva veueta interior, el teu Siri personal, i no tenir por de seguir els enllaços que la vida et posa al davant.

Fa un munt d’anys van unir-se grups d’ànimes intuïtives com la teva. Van col·locar-se en rotllana i entre uns i altres decidiren agafar-se de les mans i alçar-les, puntejant amb els peus els compassos de la música que sonava. Va sortir-ne la dansa més bella de totes les danses que es fan i es desfan. Però encara més bella va ser la intuïció de col·locar les bosses enmig de la rotllana. Pel que pogués ser.

Citació preferida
“Qui l’encerta l’endevina.”

Altres ànimes intuïtives
Joan Miró, amb les seves formes i colors plens de vida, va imaginar constel·lacions úniques que avui s’exhibeixen als principals museus del món.
Pere Calders va omplir les nostres biblioteques amb els seus contes plens d’humor, d’absurd i d’un sentit màgic de la vida absolutament inimitable.
Carme Ruscalleda ha aconseguit ser, amb la seva barreja d’avantguarda i tradició totalment autodidacta, la xef amb més estrelles Michelin del món.