Ànima

Ànima Somiadora

Mai toques de peus a terra; sempre els tens al núvol.

No et cal pujar a un avió per viatjar arreu, sense límits ni fronteres, perquè cada cop que deixes volar la teva imaginació desbordant entre les milers de finestres que tens obertes al portàtil, arribes a indrets màgics i extraordinaris que no apareixen a cap plànol conegut.

En diran com vulguin, clarividència, lucidesa o instint, però la veritat és que ets capaç de crear del no res i a força de clics nous mons només amb la força de la teva inspiració i fantasia.

Com els millors caçadors de bolets, trobes les idees més sorprenents als webs i blogs més inesperats, perquè observar la realitat que ens envolta amb uns altres ulls és un dels teus dons.

Si et busquen, et trobaran a Google però també a la lluna de València. Quin lloc millor que aquest per contemplar el món sencer des d’una perspectiva excepcional?

Que un tros de tronc anomenat tió i tapat amb una manta ens porti els millors regals cada Nadal, només podia ser fruit de la infinita imaginació de les ànimes somiadores. Digues-ne imaginació, digues-ne avorriment.

Citació preferida
“És quan dormo que hi veig clar.”

Altres ànimes somiadores
Pau Casals no només va ser un dels violoncel·listes més importants de la història, sinó que amb El cant dels ocells ens va fer creure que la pau al món és possible.
Salvador Dalí, amb els seus rellotges tous i tigres que escapaven de la boca de peixos, va aconseguir que el surrealisme amb barretina i bigotis fos conegut arreu del món.
Núria Espert ha sigut, és i serà sempre una de les grans dames del nostre teatre, fent-nos somiar amb Medea, Electra o Fedra, entre moltes altres obres.