Ànima

Ànima Creativa

Converteixes la teva vida en una gran obra transmèdia.

On uns només hi veuen pomes sobre la taula, tu hi descobreixes la composició perfecta d’una natura morta per a Instagram. On altres es refugien dels trons, tu escoltes els tambors de la més gran de les simfonies en MP3. Res escapa a la teva inspiració perquè ets ben conscient que tot és art si es mira el món que ens envolta amb el filtre adequat.

Facis el que facis, necessites expressar-te per sobre de totes les coses i veure’t autènticament representat en tots els avatars de la teva vida digital.

Les teves truites preferides no són les de patates sinó les que somies, i l’únic poder que t’interessa és el de la imaginació expressat a cop de piulada.

Més de rauxa que de seny, del teu enginy en surten els projectes més grans i virals que es pugui imaginar.

La inspiració d’ànimes creatives com la teva és l’origen de les arquitectures inimaginables del modernisme català. El teu cervell és La Pedrera dels impossibles.

Citació preferida
“Qualsevol nit pot sortir el sol.”

Altres ànimes creatives
Antoni Gaudí va crear edificis de fantasia mai vistos fins llavors. Avui apareixen a tots els àlbums de viatges de les famílies japoneses.
Mercè Rodoreda va escriure La plaça del Diamant i altres obres mestres de la literatura que l’han convertit en l’escriptora catalana més llegida i traduïda al món.
Ferran Adrià va desconstruir la cuina moderna i va aconseguir que tots aprenguéssim a dir “esferificació”.