Ànima

Ànima Aventurera

La geolocalització no està feta per a tu.

El canvi és el teu estat natural i el teu cercador està sempre ple de noves possibilitats per explorar. Cul inquiet o d’en Jaumet, et diguin com et diguin, el que és segur és que no et trobaran mai al sofà.

Res més emocionant que començar un projecte sense adreça IP de tornada, perquè per tu el millor del viatge és tot el que t’ofereix el camí.

Encara no s’ha inventat xifrat o encriptació que pugui frenar la teva força de voluntat ni apagar la lluentor en la teva mirada quan parles de totes les gestes que vols dur a terme.

De l’escola de Jep i Fidel i d’en Massagran, no et calen excuses per animar-te a llançar-te a cercar el teu propi programari lliure.

Només una ànima aventurera podia imaginar que tocaríem el cel amb un tres de deu amb folre i manilles. I que després ho reviuríem en bucle al núvol.

Citació preferida
“El meu avi va anar a Cuba a bordo del Català.”

Altres ànimes aventureres
Maria Pepa Colomer va ser, amb només divuit anys, la primera aviadora catalana. Amb vint-i-tres, en plena Guerra Civil, llançava fullets antifeixistes des del cel.
Facund Bacardí també va anar a Cuba al segle XIX i allà va crear el famós rom que encara porta el seu nom.
Kilian Jornet, entre moltes altres fites, va pujar en una setmana l’Everest dues vegades en solitari, sense oxigen ni cordes fixes.